Våtrumsmålning

Certifierade våtrumsmålare i Stockholm

Att måla dina våtutrymmen är ett kostnadseffektivt sätt att fräscha upp till exempel badrum eller tvättrum. Det kan både höja värdet på din fastighet och ge dig en trivsammare miljö att vistas i. När det gäller arbeten i våtutrymmen gäller speciella krav för fuktskydd och vattentäthet som måste tas hänsyn till. Ett väl utfört våtrumsskydd är otroligt viktigt för att förebygga vattenskador. Dessa krav är till för att säkerställa en hög kvalitet och lång livslängd på de målade ytorna i ditt våtrum.

Coloron är auktoriserat inom våtrumsmålning genom Måleribranschens våtrumskontroll, MVK. Detta innebär att alla som arbetar med våtrumsmålning hos oss på Coloron har genomgått utbildning i våtrumsmålning enligt MVK:s utbildningsprogram. Detta för att du som anlitar oss ska känna dig trygg med att arbetet utförs på ett korrekt och kvalitativt sätt.

Våtrumsmålning i Stockholm

Vi utför våtrumsmålning i Stockholm åt privatpersoner, företag, entreprenörer, bostadsrättsföreningar och kommun och landsting. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en kostnadsfri offert.

Kontakta oss på:
070-160 80 50
info@coloron.se

Kontakta oss

Coloron Golv & Måleri AB
Box 549
146 33 Tullinge
Sverige

Tel: 070-160 80 50
Epost: info@coloron.se
Organisationsnummer: 559061-0050

Vi är sociala, följ oss gärna!

Vi på Coloron är väldigt sociala. Följ oss på våra sociala medier och ta del av vad som händer här på firman och se vilka projekt vi jobbar med.