Fönsterrenovering

Din målerifirma för fönsterrenovering i Stockholm

Är du i behov av att renovera fönster på din fastighet? Vi renoverar fönster till Företag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och entreprenörer. När fönstren är slitna är det inte alltid nödvändigt att byta ut dem, många äldre fönster är ofta tillverkade av bra kvalitet, men som med det mesta måste man vårda dem för att de ska hålla. Över tid blir fönster slitna och både färg och kitt kan släppa och tätningslisterna blir för gamla och slutar att fungera. Vi på Coloron utför förnsterrenovering i Stockholm och som med alla aspekter av vår verksamhet gör vi detta med kvalitet som ledord. Vi är auktoriserade inom fönsterunderhåll och utför vårt arbete med stor stolthet. Auktoriserat Fönsterunderhåll är Sveriges certifieringsorgan inom fönstersektorn.

Stegen i en fönsterrenovering går till på följande sätt:

  • Nedplockning, uppmärkning och karmarbete
  • Färg- och kittborttagning
  • Kittning
  • Målning
  • Isättning av glas
  • Upphängning och slutkontroll

Har du några frågor eller funderingar kring din fönsterrenovering, tveka inte att kontakta oss så återkommer vi så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss på:
070-160 80 50
info@coloron.se

Kontakta oss

Coloron Golv & Måleri AB
Box 549
146 33 Tullinge
Sverige

Tel: 070-160 80 50
Epost: info@coloron.se
Organisationsnummer: 559061-0050

Vi är sociala, följ oss gärna!

Vi på Coloron är väldigt sociala. Följ oss på våra sociala medier och ta del av vad som händer här på firman och se vilka projekt vi jobbar med.