Fasadmålning

Fasadmålning av kvalitet som håller i år

Vi på Coloron Måleri AB utför alla typer av professionella fasadmålningar i hela Stockholm på såväl villor och radhus, som större hyres- och bostadsfastigheter. En välskött fasad är inte bara viktigt för att huset ska se fräscht och fint ut – att måla fasaden hjälper också huset att hålla sig friskt, så att inte mögel eller röta tar sig in.

Om du vårdar din fasad väl kommer du inte behöva måla om och rusta upp den lika ofta. Men vid någon tidpunkt kommer alla fasader behövas målas om. När det väl är dags att måla om fasaden med ny färg är det viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt för att få en så lång livslängd som möjligt. Kunskap om olika ytor, färgval och underarbete är otroligt viktigt för att resultat på din fasad ska bli så bra som möjligt. Ett noga utfört underarbetet till exempel resulterar i att fasadfärgen sätter sig bättre och får en betydligt längre livslängd.

Professionell fasadmålning i Stockholm

  • Lång livslängd och kvalitet på arbetet
  • Tidseffektivt och professionellt utfört arbete
  • Noga utfört grundarbete för längre livslängd
  • Utför alla typer av fasadmålningar

Vi på Coloron har lång erfarenhet och är specialister på att måla om och rusta upp fasader i Stockholm. Välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig med din fasad.

Boka möte med oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss på:
070-160 80 50
info@coloron.se

Kontakta oss

Coloron Golv & Måleri AB
Box 549
146 33 Tullinge
Sverige

Tel: 070-160 80 50
Epost: info@coloron.se
Organisationsnummer: 559061-0050

Vi är sociala, följ oss gärna!

Vi på Coloron är väldigt sociala. Följ oss på våra sociala medier och ta del av vad som händer här på firman och se vilka projekt vi jobbar med.