Mattläggning

Tryggt och snyggt att stå på

Vi på Coloron utför allt inom mattläggning i Stockholm. Vi är ett fullservice inom mattläggning och hjälper dig med allt från heltäckningsmattor, linoleummatta till en ny våtrumsmatta. Oavsett om du är privatperson, företag eller byggentreprenör så ser vi till att blir professionellt gjort från underarbetet till färdig produkt. Att välja att lägga matta istället för klinkers, parket eller laminat är både ett ekonomiskt och praktiskt alternativ. Du får mycket golv för pengarna och de flesta mattor kräver väldigt lite underhåll. Låt oss hjälpa dig att lägga in en ny matta och ge ditt hem eller kontor ett nytt utseende.

Vi installerar alla sorters mattor:

  • Helteckningsmatta
  • Linoleummatta
  • Våtrumsmatta

När du väljer att lägga in matta i din bostad eller på kontoret har du möjlighet att leka med färg och form på ett helt annat sätt än vad du kan med klinkers eller trägolv. Du kan välja mellan flera olika alternativ vad gäller färg, textur och mönster för att göra rummet precis så som du vill ha det.

Våtrumsgolv i Stockholm

Att använda matta som våtrumsgolv är både ett lättskött, ekonomiskt och praktiskt alternativ till kakelgolv i såväl badrum som andra våtutrymmen. Vi kan renovera hela ditt våtrum och sedan lägga in den matta som du vill ha. Kvalitet och trygghet för dig som kund är vår största prioritering, vi är våtrumscertifierade via GVK.

Kontakta oss på:
070-160 80 50
info@coloron.se

Kontakta oss

Coloron Golv & Måleri AB
Box 549
146 33 Tullinge
Sverige

Tel: 070-160 80 50
Epost: info@coloron.se
Organisationsnummer: 559061-0050

Vi är sociala, följ oss gärna!

Vi på Coloron är väldigt sociala. Följ oss på våra sociala medier och ta del av vad som händer här på firman och se vilka projekt vi jobbar med.